Over Simone Van 't Zelfde

Simone van 't Zelfde (1989) is Kunstzinnig Therapeute en haar doel als kunstzinnig therapeute is om haar kennis en kunde in te zetten om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Simone is afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Kunstzinnige therapie is een therapie voor volwassenen en kinderen wiens lichamelijk of psychisch evenwicht verstoord is. Dit kan door ziekte komen, maar ook door ontwikkelingsproblemen of levensvragen. De kunstzinnig therapeute helpt dan om een nieuw, gezond evenwicht te vinden. Ze heeft in de afgelopen jaren met uiteenlopende groepen gewerkt. Zo heeft ze onder andere gewerkt in een intercultureel verpleeghuis in Den Haag, op een basisschool op Curaçao en in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Simone maakt tijdens de Kunstzinnige Therapie veel gebruik van de natuur. De natuur kan bepaalde helende processen in gang zetten en de mens weer in balans brengen. Bij Kunstzinnige Therapie wordt gebruik gemaakt van tekenen, schilderen en boetseren. Mensen zijn van zichzelf scheppend en kunnen door middel van kunst weer meer in balans worden gebracht. Zo wordt er per persoon gekeken welke techniek en welk materiaal het beste ingezet kan worden.
Kunstzinnige Therapie kan nuttig zijn voor iedereen met veel uiteenlopende klachten, zoals: onrust, vermoeidheid, angstgevoelens, gebrekkige concentratie of verdriet.    

Enige affiniteit met kunst is gewenst maar zeker niet noodzakelijk. Ook als u nog nooit met penseel of potlood of klei hebt gewerkt kunt u met veel voldoening de workshops volgen.

Simone van 't Zelfde

Terug naar de Workshops

© 2011 TAMA Talent Centrum | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden